2017/10/15

Walking Dead és az író egészsége on!

Mégpedig az enyém...

A minap sikerült belefutnom a hírbe, hogy a WD immáron a 100. részt tolja az új évadban. Picit megrágtam a dolgot, az legkevesebb száz óra az életemből, és ha naponta egy részt megnézek, az 3 hónapnál is több idő...szóval az nem fog menni. Hogy behabzsoljam két hosszú hétvégén, az sem fog menni...

Kettes számú probléma, a sportolás. Nagyon kellene valami, amit szeretek. Nagyon szeretek gyalogolni, de a szabadban már nem túl sokáig lehet, jön a tél, megkergetnek a kutyák, bámulnak az emberek, nincs kedvem sminkelni kocogáshoz és társai, szóval szempont az is, hogy ne lássa meg senki éppen miféle módon "sportolok" - a pandisan szuszogva gyaloglás elég vicces-, szóval valami diszkrét, nekem való megoldás kell.
Elég volna naponta egy órát... az kábé az én laza tempómban négy-hat kilométer, mérni sem kell meg kiposztolni a face-re meg semmi, csak haladjunk máááááááááár...

És akkor megszületett a nagy ötlet. 2in1!!

Futógépem elé feltornyozva a gépem, WD beizzít, első rész megnézve, egy óra legyalogolva, mi több az izgi részeknél majdnem rendesen neki futottam a full sprintnek. Hát ez így zsírkirály lesz és tökéletes! :)

Ma ezt tettem az egészségemért és holnap is tervben van. Mire meglesz az a száz rész, az nagyjából 400-600 kilométer és valamikor januárban érek a végére, addig meg naponta az az egy rész egy kis gyaloglással marhára belefér. Csak séta...és senki nem nézi, hogy ilyeneket csinálnék, mert ez az, amitől idegrángást kapok:

egy kis torna...na ezt neeeeeee


Nem, nem gyúrok semmire, csak sétálni akarok, csak nyugalmat szeretnék, nem turbó izomcicába átmenni, aki naponta tolja a popsi-izomfejlesztőpózlefelgurut, karcsúsági becsípődésben szenved, mert ez nem érdekel, milyen izomcsoportra hogy izémizéljél és mennyit. Nem érdekel a fogyás, de hiányzik a mozgás, rengeteget dolgozom, sokat vagyok gép előtt. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyeneken kattogjak és kimérjem a paradicsom mellé a tojásfehérját meg a zöldborsót... Ilyen butított verzióban jó lesz ez nekem. :)

Szóval ma megvolt az első alkalom, és ez most jól feldobott. Megírtam ezt a bejegyzést arra az esetre, ha elcsüggednék és vérszemet kapnék, ha lemegy pár kiló. Nem baj ha lemegy, de nem ez az elsődleges célom, csak meg akarom nézni a WD-t és nincs rá kapacitás, hogy közben ne legyek multitask. Ennyi. Na, akkor ezt így tisztáztam és írásban felhatalmaztam magam. Legfeljebb januárban gyűjtést rendezek, ha új ruhatárat kell vennem. :)

Szóval hajrá Pandi!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése